Secret hotels Parijs

Secret hotel Parijs
Altijd al eens naar Parijs gewild maar nog nooit gedaan? Boek dan een secret of mystery hotel Parijs. Je weet vooraf nog niet in welk van de ontelbare hotels in Parijs je slaapt. Wel weet je dat het een u...Lees meer ›

Helaas heeft uw zoekopdracht naar hotels in Secret hotels Parijs geen resultaten opgeleverd.

Bekijk alle hotels in Secret hotels Parijs

Secret hotel Parijs
Altijd al eens naar Parijs gewild maar nog nooit gedaan? Boek dan een secret of mystery hotel Parijs. Je weet vooraf nog niet in welk van de ontelbare hotels in Parijs je slaapt. Wel weet je dat het een uitstekende uitvalsbasis is voor een weekendje in de lichtstad. En dat voor een uiterst scherpe prijs!

Parijs
Parijs, stad van de liefde en de romantiek! Stad van de rijkdom en de gastronomie. Parijs is een stad die je eens in je leven met eigen ogen aanschouwd moet hebben.  Ga naar Parijs en bewonder de Eiffeltoren bij nacht, ’s avonds met duizenden anderen op het grasveld waar iedereen met zijn picknick mand aanschuift. Of kijk uit overn de lichtstad vanaf de trappen van de Sacre Coeur waar ’s avonds muzikanten zorgen voor een romantische sfeer. Bestel een steak tartare bij een van de typische bistro’s en drink een drankje bij het beroemde café Flo in Saint Germain. Uitgeput van de dag? Je vindt rust in Het jardins de luxembourg. Een absolute aanader is het Louvre waar je weken in rond zou kunnen lopen.

Bezienswaardigheden

Het Louvre
De Eiffeltoren
Prachtige parken
Arc de Triomph
Montmartre
Boottocht over de Seine
Moulin Rouge