Frankrijk

Ile-de-France

Loire

Normandië

Wil je een weekendje weg naar Frankrijk? Dan is de kans groot dat je naar Parijs gaat! Wat een wereldstad. Historie, cultuur en gastronomie gaan hand in hand in Parijs en je zult je er dus geen seconde hoeven te vervelen.

De mondaine stad staat vol met demooiste Musea ter wereld. Het Louvre, Musée D"Orsaym het Rodin Museum en nog een kleine 150 anderen!

De parken in de stad zijn levendig en ideaal om 's middags te picknicken, naar live muziek te luisteren of bij te komen van de dag. Vooral Les Jardins de Luxembourg zijn fantastisch. En 's avonds ga je naar het park bij de Eiffeltoren om samen met duizenden Parijsenaars in het gras naar de lichtshow te kijken!

Parijs is natuurlijk het centrum van de Europeese gastronimie. De stad barst uit elkaar van de restaurantjes, cafés en terrassen. Bezoek vooral de beroemde literaire cafes zoals Flores en de Hemingway bar. Lekker en goedkoop uit eten kan in de studentenwijk Le Quartier Latin. Op zondagochtend is daar trouwens een van de leukste markten van parijs te vinden!

Wist je trouwens dat we ook een Mystery Hotel Parijs aanbieden? Je weet vooraf niet welk hotel het is, maar bent verzekerd van een goed hotel dat uitermate geschikt is om deze stad te ontdekken!

Bekijk hier alle goedkope hotels in Parijs.

Wil je naar een van de andere delen van Frankrijk? Bekijk dan hier de hotels!

Ile-de-France
Loire
Normandie

Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing