• Van der Valk zomeraanbiedingen

  17-12-2010

  HotelSpecials blijft maar strooien met zomeraanbiedingen! Ditmaal kun je voordelig overnachten in een van de geselecteerde Van der Valk hotels.

  BGa bijvoorbeeld eens naar het 4-sterren hotel Berliner Ring in de Duitse hoofdstad Berlijn. Dit hotel heeft een award gewonnen voor meest kindvriendelijke hotel in Duitsland.  Het hotel is voorzien wellness center, zwembad, fitnessruimte en solarium.

  Berlijn is een absolute wereldstad en heeft dan ook talloze evenementen en bezienswaardigheden zoals Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz en dierentuin Zoologischer Gärten.

  Ga hier naar het overzicht van aangeboden Van der Valk hotels in Duitsland.

De beste hotel acties in je mailbox?
Meld je nu aan
voor de gratis nieuwsbrief!

Laatste acties

 • Lekkere lastminutes!
  Wil je deze zomer nog even een Hotel Lastminute boeken? Gewoon even met z'n tweetjes er tussenuit? Ceck dan snel alle lastminutes van HotelSpecials. Je overnacht al voor &euro...Lees meer »  (01-07-2011)
 • Zomerdeals vanaf 12,50 p.p.p.n.!
  Ze zijn er weer! De HotelSpecials Zomerdeals. En dat betekent een keur aan verschillende soorten aanbiedingen. Je kunt kiezen uit de volgende opties: 4 nachten slapen,...Lees meer »  (01-07-2011)
 • Van der Valk zomeraanbiedingen
  HotelSpecials blijft maar strooien met zomeraanbiedingen! Ditmaal kun je voordelig overnachten in een van de geselecteerde Van der Valk hotels. BGa bijvoorbeeld eens naar het 4-st...Lees meer »  (17-12-2010)
 • Meer acties »
Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing