• Nieuw! Hotel DagAanbieding

  10-03-2010

  Nieuw van Hotelspecials.nl: De Hotel DagAanbieding! Elke dag om 9:00 een nieuwe aanbieding tegen gegarandeerd de laagste prijs! De DagAanbieding is slechts 1 dag geldig dus je moet er wel snel bij zijn! Maar de prijzen zijn om van te smullen. Elke dag wordt er weer een ander super goedkoop hotel aangeboden. Je krijgt te lezen wat de actie inhoudt en bij welk hotel het is dus weet je precies waar je aan toe bent. Je dient dus wel even elke dag te kijken wat de aanbieding van vandaag is. is het een hotel op de Veluwe? In de Ardennen? Of juist een een bruisende stad als Maastricht of Antwerpen...

  De toekomst zal het leren! Hier vind je in ieder geval de Hotel DagAanbieding van vandaag!

  Hoptel DagAanbieding

De beste hotel acties in je mailbox?
Meld je nu aan
voor de gratis nieuwsbrief!

Laatste acties

 • Lekkere lastminutes!
  Wil je deze zomer nog even een Hotel Lastminute boeken? Gewoon even met z'n tweetjes er tussenuit? Ceck dan snel alle lastminutes van HotelSpecials. Je overnacht al voor &euro...Lees meer »  (01-07-2011)
 • Zomerdeals vanaf 12,50 p.p.p.n.!
  Ze zijn er weer! De HotelSpecials Zomerdeals. En dat betekent een keur aan verschillende soorten aanbiedingen. Je kunt kiezen uit de volgende opties: 4 nachten slapen,...Lees meer »  (01-07-2011)
 • Van der Valk zomeraanbiedingen
  HotelSpecials blijft maar strooien met zomeraanbiedingen! Ditmaal kun je voordelig overnachten in een van de geselecteerde Van der Valk hotels. BGa bijvoorbeeld eens naar het 4-st...Lees meer »  (17-12-2010)
 • Meer acties »
Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing