Hotels in Zwolle

Zwolle
Zwolle is een van de groenste gemeentes van Nederland en staat o.m. bekend vanwege haar vele parken. Hanzestad Zwolle heeft een prachtige historische binnenstad met fraaie stadsgrachten; neem de tijd en laat u verrassen door het fraaie decor! Culinaire liefhebbers kennen Zwolle waarschijnlijk ook van sterrenrestaurant ‘De Librije’ (reserveren wordt aangeraden) maar de stad kent nog veel meer gezellige eetgelegenheden die ook wat vriendelijker zijn voor uw portemonniae. Bezoek ook eens Ecodrome; een afwisselend attractiepark voor historie- en natuurliefhebbers.
Tip: Het boekje ‘Leuk in Zwolle 2010’ een winkelgidsje aangevuld met recepten, een stadsplattegrond, stadswandeling, fietsroutes en evenementenkalender: gratis verkrijgbaar bij de VVV winkel in Zwolle.

Omgeving
Zwolle ligt aan de Overijsselse Vecht en is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland. Aan de rand van Zwolle vind je Anningahof waar je kan rondlopen op een 5 ha groot beeldenpark. Buiten Zwolle zijn plaatsen als Kampen en Enschede zeker een bezoekje waard!

Bezienswaardigheden

  • Hanzestad met historische binnenstad
  • Stedelijk Museum
  • Grote of Sint-Michaëlskerk
  • Theater De Spiegel
  • Uitstekende restaurants
  • Park de Wezenlanden

Goedkope hotels in Zwolle

Sorteer op:
Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing