Hotels in Parijs

La cité d'amour: Parijs. De stad waar verliefden kunnen wegdromen. Waar cultuurliefhebbers kunnen rondstruinen in de kleine steegjes en straatjes die Parijs rijk is. Boek een hotel in deze stad en je ziet: je zult je geen moment vervelen. Een midweek Parijs is eigenlijk het beste. Er is zoveel te zien en te doen in de stad van de eifeltoren, de arc de triomf en de moulin rouge dat je tijd te kort komt. Via actiehotels.nl boek je al vanaf €24,- een heerlijk hotel in deze bruisende stad. Dat is nog eens een goede aanbieding.

Bespaar op je hotel zodat je meer geld kan uitgeven aan shoppen, cultuursnuiven, lekker eten, uitgaan etcetera. Parijs is de grootste stad van Frankrijk en wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Seine. Al in de 10e eeuw toen de Notre Dame en een aantal abdijen werden gebouwd, was Parijs een van de belangrijkste steden van Frankrijk. En dat is te zien aan alle prachtige gebouwen die nog steeds overeind staan. In Parijs rondlopen, is rondlopen in één groot openlucht museum. In elk arrondisement is wel weer iets nieuws te ontdekken. Een paar zaken die je echt moet hebben gezien als je in Parijs bent geweest: de eiffeltoren- het uitzicht vanaf de eiffeltoren 's avonds is echt super - de Arc de Triomf, le sacre coeur, le jardin des tuileries, het Pantheon, Hotel de Ville, de wijk La Defense en noem maar op. En als klap op de vuurpeil: het Louvre.Dit museum heeft een extreem uitgebreide collectie. Van archeologische bodemschatten tot de bekende Franse kunstenaars als Cezanne en Monet. Maar ook moderne hedendaagse kunst kun je er bezichtigen. Trek er meerdere dagen voor uit.

Bezoek 's ochtends het museum en ga daarna lekker lunchen in 1 van de 8000 restaurants die Parijs rijk is. De middag kan je besteden aan het meest favoriete tijdverdrijf van de Parisienes: shoppen! Want: le haute couture is immers in Parijs ontstaan! Een paar bekendere winkelstraten: place Vendôme en Rue du Faubourg Saint-Honoré voor de luxe merken tot de Champs-Élysées en Rue de Rivoli. Voor een chique warenhuisgevoel: bezoek les galleries lafayette. Ook 's avonds is er van alles te doen in deze bruisende stad. Je kan kiezen voor theater, opera, dans, muziek, bioscoop en cabaret. Verder zijn er veel bars en nachtclubs. Le Moulin Rouge en Le Lido zijn de meest bekende nachtclubs. Niet goedkoop om te bezoeken. Maar omdat je via actiehotels.nl een supergoedkoop hotel kan boeken hoef je niet meer te besparen op het uitgaan! Boek vandaag nog een paar dagen Parijs, zodat je in januari kunt genieten van deze wereldstad!

Goedkope hotels in Parijs

Sorteer op:
Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing