Arnhem

Arnhem
Arnhem is van vele markten thuis. Het ligt dan wel een beetje verscholen, maar geen reden om een bezoek aan deze veelzijdige parel van het oosten des lands na te laten. Arnhem ligt aan de rand van de Veluwe in een bosrijke omgeving. Er zijn hotels in het centrum en net daar buiten voor degenen die liever midden in de natuur verblijven. Dankzij de vele aanbiedingen is een weekendje Arnhem dan ook zo geboekt. Je hebt al een hotelovernachting voor 32,50 per nacht.

Natuur
In Park Sonsbeek kun je in de zomer picknicken en in de winter een wandeling maken. Ook kun je een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum of de witte watermolen. Buiten de stad kun je een bezoek brengen aan Natuurpark de Hoge Veluwe. Ook Nijmegen ligt dichtbij en is heel goed per fiets te bereiken. In Park Sonsbeek kun je in de zomer picknicken en in de winter een wandeling maken of een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum of de witte watermolen.

Cultuur
In Arnhem vind je het museum voor Moderne Kunst. Je vindt er kunst vanaf 1900 afgewisseld met tijdelijke tentoonstellingen. Het museum is gevestigd in een prachtig gebouw met een indruk-wekkende beeldentuin.                   Het Openluchtmuseum is een andere troef. In de winter is het park geopend als wandelpark en vanaf 1 april zijn alle historische gebouwen weer geopend. Dat Arnhem van grote historische waarde is kun je zien in het Airborne Museum in Oosterbeek. Het museum is gevestigd in de imposante villa Hartenstein. Het is geheel gewijd aan de slag om Arnhem van 1944. Je kunt er in de schoenen van een soldaat de gebeurtenissen herbeleven.

Evenementen
Arnhem wordt ook wel modestad genoemd vanwege de modeacademie die jaarlijks talentvolle ontwerpers aflevert. Jaarlijks vindt in Arnhem de Mode Biënnale plaats, waar je het werk van de nieuwe talenten kunt bewonderen. Een bezoek aan een concert of event in het Gelredôme is ook een prima aanleiding om een hotel te boeken en de volgende dag de stad te ontdekken.

Winkelen & Uitgaan
Het gezellige centrum van Arnhem maakt winkelen tot een feest. De binnenstad is niet al te groot en daardoor erg overzichtelijk. Naast de niet te missen winkelketens is er een keur aan boetieks, speciaalzaken en 2e hands winkels te vinden. De sfeervolle Korenmarkt is ideaal voor een hapje en drankje. Dineren kun je bij uitstek in de talloze restaurants die Anrhem rijk is. 's Avonds kun je bijvoorbeeld terecht bij een voorstelling van Toneelgroep Oostpool in hun eigen toneelhuis of een film in Filmtheater Focus, direct aan de Korenmarkt gelegen.

Ontspanning
In Velp, een dorpje dat aan Arnhem grenst, kun je terecht bij Sauna & Beauty. Een zeer uitgebreid complex waar je kunt genieten van een massage en schoonheidsbehandeling of een dagje zweten in de sauna.
In Arnhem en omgeving heb je dus voor ieder wat wils. Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel in Arnhem, bekijk dan hieronder de aanbiedingen.

 

Goedkope hotels in Arnhem

Sorteer op:
Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing