Hotels bij Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark in Biddinghuizen in de provincie Flevoland en huisvest verschillende achtbanen waarvan de Xpress en de Goliath (hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux) misschien wel de bekendste zijn.

Walibi Holland heeft verschillende ‘werelden’: SpeedZone waar de achtbanen (7 in totaal!) zijn te vinden, Canadian Yokon waar o.a. de boomstamattractie  Crazy River zich bevindt, France waar o.a. het reuzenrad van het park staat, Italia waar je o.a. de attractie Splash Battle vindt, Mexico waar o.a de wildwaterbaan El Rio Grande is, Sherwoord Forest waar de wereldberoemde attractie Sky Dive staat (bungee jumpen), Walibi Land; een kindergebied met o.a. de kinderachtbaan Wok’s Waanzin en ten slotte Wild Wild West met de achtbaan Flying Dutchman Goldmine.

Ook zijn er elk jaar zijn weer verschillende nieuwe shows te bewonderen zoals dit jaar het Toverfestijn van Merlijn, Christian Farla Live (illusieshow) en Jo’s Streetparty (muziekshow). Eigenlijk is er te veel om op te noemen! Walibi Wereld is een wereld die je gezien moet hebben! Hier kan je kaartjes kopen.

Onderstaande hotels bevinden zich allemaal in de buurt van Walibi Holland.

Goedkope hotels Walibi Holland

Sorteer op:

 

Geen hotels gevonden.

Zoek opnieuw.

Creative Commons Nederland / CC BY 3.0
Copyright © Actiehotels.nl 2014.
Actiehotels is een uitgave van: Publia, Performance Based Publishing